AJMO! "ŠTA JE TO U TVOJIM VENAMA?" Ceca bacila u trans Nikolu Jokića (VIDEO)

Novosti online

25. 08. 2023. u 07:47

DANAS kreće Svetsko prvenstvo, takmičenje koje je uz Olimpijske igre najveći san svakog dečaka koji počinje da trenira košarku, ali ne i Nikole Jokića.

АЈМО! ШТА ЈЕ ТО У ТВОЈИМ ВЕНАМА? Цеца бацила у транс Николу Јокића (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Najbolji igrač sveta je preskočio kvalifikacije za Olimpijske igre, pa se pojavio na Evropskom prvenstvu i onda rekao ne na planetarnoj smotri sveta. 

Umor je učinio svoje, posle titule sa Denverom Jokić je bio i fizički i emotivno ispražnjen, kako reče naš selektor Svetislav Pešić. A kako bi vratio energiju za predstojeću NBA sezonu, Nikola se sjajano zabavlja na odmoru.

Ruku na srce, provodi ga u našim krajevima, za razliku od drugih zvezda, gde mu moramo odati priznanje na skromnosti i patriotizmu, ali reprezentaciju mu ne možemo oprostiti. Pogotovo kad vidimo da je već napunio baterije, što je pokazao sinoć na nastupu Svetlane Cece Ražnatović.

Nikola se u četvrtak uveče u društvu supruge i prijatelja sjajno provodio na koncertu naše popularne pevačice u rodnom Somboru.

NBA as je sve vreme đuskao uz Cecine popularne hitove, a posebno ga je pogodila pesma "Šta je to u tvojim venama".

Krenulo je ludilo, a najbolji košarkaš sveta đuska kao u transu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori