KAO JOKIĆ, GLEDAĆE MUNDOBASKET NA TV-u: DŽamal Marej (ipak) propušta Svetsko prvenstvo

Tanjug

16. 08. 2023. u 15:37

KANADSKI košarkaš Džamal Marej propustiće Svetsko prvenstvo zbog povrede, saopšteno je danas na sajtu Košarkaškog saveza Kanade.

КАО ЈОКИЋ, ГЛЕДАЋЕ МУНДОБАСКЕТ НА ТВ-у: Џамал Мареј (ипак) пропушта Светско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji igrač ove zemlje je tokom pripremnog perioda propustio sve utakmice zbog problema sa povredom, a selektor Đordi Fernandez se do poslednjeg trenutka nadao da će ipak biti spreman da putuje sa ekipom na Mundobasket.

- Kad sam došao u trening kamp, želeo sam da vidim kako će moje telo reagovati posle izuzetno teške i naporne sezone u NBA ligi i da li ću biti sposoban da se takmičim na najvišem mogućem nivou kakav zahteva učešće na Svetskom prvenstvu. Posle konsultacija sa medicinskom ekipom, odlučeno je da mi je potreban dodatan period za potpuni oporavak. Moj san ostaje da zaigram za Kanadu na Olimpijskim igrama, i navijaću svim srcem za ekipu da ostvari taj cilj - rekao je Marej.

Ovaj 26-godišnjak je pre samo dva meseca osvojio titulu šampiona NBA lige sa Denver Nagetsima i uz Nikolu Jokića je bio najzaslužniji za podizanje pehara.

Kanada je u H grupi Svetskog prvenstva sa Francuskom, Libanom i Letonijom. 

BONUS VIDEO: "ŠTELOVANjE": Zagrevanje srpskih košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)