SLUKAS ''ZAPALIO'' DRUŠTVENE MREŽE: Grk se prvi put obratio javnosti nakon prelaska iz Olimpijakosa u Panatinaikos

Novosti online

14. 08. 2023. u 15:45

Grčki košarkaš Kostas Slukas prvi put se oglasio na društvenim mrežama nakon velike izdaje, kada je pre nešto više od mesec dana prešao iz redova Olimpijakosa u Panatinaikos.

СЛУКАС ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Грк се први пут обратио јавности након преласка из Олимпијакоса у Панатинаикос

FOTO: FIBA.Basketball

- Poštovanje, motivacija i naporan rad. Tako sam odrastao i tako ću pristupati svakoj odluci i koraku koji pravim u svom životu. Želeo bih da se zahvalim prijateljima u Panatinaikosu na toploj dobrodošlici i entuzijazmu. Jedva čekam da uzvratim istom merom - napisao je Slukas na Tviteru.

Podsetimo, Slukas je dete Olimpijakosa, u dva navrata je nosio njihov dres od 2008. do 2015, zatim i od 2020. do 2023. godine. On je sa klubom iz Pireja i dva puta osvajao Evroligu.

Navijači Olimpijakosa su prelazak Slukasa u redove Panatinaikosa okarakterisali kao jednu od najvećih izdaja u istoriji kluba, pa će tako biti zanimljivo kako će dočekati nekadašnjeg plejmejkera kluba iz Pireja u dvorani ''Mira i prijateljstva''.

BONUS VIDEO: Duljaj nakon pobede nad Radničkim: Ranije smo ovakve mečeve gubili, sada smo dobili na karakter

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)