"NEKA SVAKO DETE MRZI PARTIZAN": Skandal u Splitu! Hrvati žestoko udarili na Srbe

Novosti online

14. 08. 2023. u 10:38

Bukti navijačka netrpeljivost širom regiona, a svemu je uzrok ubistvo pristalice AEK-a u neredima u Atini. Navijači Dinama iz Zagreba su zatočeni u grčkom zatvoru, a na iznenađenje svih u Hrvatskoj, podrška im je stigla od najvećih rivala - "Torcide"

НЕКА СВАКО ДЕТЕ МРЗИ ПАРТИЗАН: Скандал у Сплиту! Хрвати жестоко ударили на Србе

FOTO: EPA

Naime, utakmica hrvatskog prvenstva između Hajduka i ekipe Slaven Belpo na krcatom splitskom Poljudu privukla je veliku pažnju javnosti.

Hajduk je ubedljivo savladao goste rezultatom 3:0, a ubedljiv trijumf ostao je u senci novih ispada domaćih navijača.

U jednom momentu grupa pristalica domaćeg tima razvila je transparent podrške huliganima uhapšenim u Atini na kom je pisalo: "Sloboda Bed blu bojsima", što je šokiralo fudbalsku javnost.

To se nije dopalo ni velikom broju navijača Hajduka. Ostatak stadiona zviždao je i skandirao: "J*beš Zagreb, j*beš Dinamo". Na severu je došlo i do manje tuče jer se mnogi nisu složili sa ovim gestom.

To nije bio jedini ispad popularne Torcide. Nakon meča igrači Hajduka otišli su da pozdrave navijače, a sa tribina se zaorila pesma "Neka živi ljubav, nek se budi dan, neka svako dete mrzi Partizan" i "Ajmo, beli, ale, zgazite grobare".

Torcida je na taj način želela da motiviše svoje igrače pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv grčkog PAOK-a.

Poznato je da su pristalice grčkog kluba u bratskim odnosima sa navijačima Partizana, pa je Torcida iskoristila priliku da isproziva crno-bele.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!