DA LI JE REALNO DA POJAČA ZVEZDU? Barselona raskinula ugovor sa iskusnim Amerikancem

Novosti online

01. 08. 2023. u 14:21

KOŠARKAŠKI klub Barselona raskinula je ugovor sa iskusnim Amerikancem Korijem Higinsom koji je sada slobodan u izboru nove sredine.

ДА ЛИ ЈЕ РЕАЛНО ДА ПОЈАЧА ЗВЕЗДУ? Барселона раскинула уговор са искусним Американцем

FOTO: AP/Tanjug

Crvena zvezda traži pojačanje na poziciji beka, što je potvrđeno na Skupštini kluba. Ipak, deluje da nije realno da ovaj 34-godišnjak dođe u redove šampiona Srbije.

Ovo može da se nasluti po izjavi sportskog direktora Milana Dozeta koji je gostujući u emisiji "Miljanov korner" otkrio da je bilo kontakta sa agentom bivšeg igrača CSKA, ali da mu je potrebno još vremena za oporavak od operacije leđa.

- Sa Higinsovim agentom sam veoma dugo u kontaktu i poslednje informacije nisu obećavajuće. Još ima da reši ugovor sa Barselonom, što je pri kraju, ali fizički nije zdrav i informacija od njegovog agenta je da će verovatno ostati van tržišta još koji mesec pa će potom videti opcije - rekao je nedavno Dozet.

Podsetimo, ugovor sa klubom su produžili Luka Mitrović, Stefan Lazarević i Ognjen Kuzmić, dok je četvorogodišnji ugovor potpisao Nikola Topić.

Što se tiče novih igrača, među crveno-bele su stigli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Šabaz Nejpir, Adam Hanga, Rokas Gedraitis, Džoel Bolomboj, Miloš Teodosić, Majk Tobi i Jago dos Santos.

BONUS VIDEO: A POSLE ZLATA - HIMNA, I TO KAKO! Ovako je grmelo "Bože pravde" posle evrotitule srpskih juniora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)