NI ON NEĆE U PARTIZAN: Željko Obradović na mukama, propao mu još jedan plan

Novosti online

27. 07. 2023. u 08:08

SRPSKI timovi su krenuli nikada jače sa sklapanjem tima za novu sezonu. Crvena zvezda je dovela devet igrača, dok su u Partizan stigla dvojica, ali je najviše pažnje javnosti izazvao transfer koji se nije ostvario i odbijanje Nikole Mirotića da obuče crno-beli dres.

НИ ОН НЕЋЕ У ПАРТИЗАН: Жељко Обрадовић на мукама, пропао му још један план

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Zbog ovoga su se čelnici Partizana okrenuli drugim košarkašima, a jedan od njih bio je i Mirotićev saigrač iz Barselone Nikolas Laprovitola. Najavljivalo se da bi Argentinac mogao u Beograd, ali ako je verovati španskim medijima - grobari će biti besni jer on nema u planu da napušta Barsu!

Kako se navodi, Partizan i Laprovitola nemaju nikakav dogovor, a takođe se ističe i da Barsa ima klauzulu po kojoj je svako ko želi Argentinca dužan da plati 600.000 evra, što je kočnica za mnoge klubove.

Sa druge strane, Laprovitola želi minimum dvogodišnji ugovor.

Ovo bi mogle da budu ključni razlozi zbog kojih bi Nikolas Laprovitola ostao u Barsi, a kako tamošnji mediji navode, i sam igrač želi da nastupa za katalonski klub naredne sezone.

Da li će do neke promene doći videćemo u danima koji su pred nama. Jedno je sigurno, crno-beli su za sada doveli Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, te će morati da potraže još nekoliko pojačanja kako bi i naredne sezone ponovili velike uspehe kao što su osvajanje Admiralbet ABA lige i plej-of Evrolige.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana