"BILI SU TIHI DANAS!" Ovako je Nemanja Nedović reagovao na uvrede "grobara" na račun njegove žene koja se nedavno porodila

Novosti online

15. 06. 2023. u 23:07

PARTIZAN i Crvena zvezda su se u četvrtak sastali u drugom meču finala ABA lige za sezonu 2022/2023, a veliku buru podigao je jedan detalj koji, pritom, nema veze ni sa košarkom, ni sa sportom, a ni sa pristojnošću.

БИЛИ СУ ТИХИ ДАНАС! Овако је Немања Недовић реаговао на увреде гробара на рачун његове жене која се недавно породила

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Podsetimo, Partizan je ponovo pobedio Crvenu zvezdu i poveo sa 2:0 u finalu ABA lige, a jedan segment utakmice ostao je u senci dešavanja na tribinama Arene.

Naime, dogodilo se sramno skandiranje Nemanji Nedoviću, košarkašu Zvezde čija se žena nedavno porodila. Deo navijača Partizana je skandirao da je Nedovićeva supruga prostituka, pa je on upitan o tome posle meča.

"Da li su ti ti povici sa tribina dali dodatnu energiju, da li su probudili inat, dao si 21 poen...?", glasilo je pitanje novinara, na šta je reprezentativac Srbije iz tabora crveno-belih, u buci u kojoj se našao, rekao:

- Šta?

- Pa, povici sa tribina - ponovio je novinar.

- A, pa nisam čuo - rekao je Nedović za "Meridian sport" i dodao: - Bili su (navijači Partizana) tihi danas, bilo je bolje (navijanje "grobara") u prvoj utakmici. 

Evo i kako je to izgledalo:

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)