ZA ŠOK I CRNO-BELU NEVERICU "KRIV" JE JEDAN DETALJ: Momenat u trećoj četvrtini majstorice Real - Partizan koji je promenio sve

Novosti online

10. 05. 2023. u 23:21

PARTIZAN je izgubio od Real Madrida majstoricu za plasman na završni turnir Evrolige, iako se to činilo nemogućim nakon što je u trećoj četvrtini vodio sa 18 poena razlike. Ipak, jedan detalj je tada promenio sve.

ЗА ШОК И ЦРНО-БЕЛУ НЕВЕРИЦУ КРИВ ЈЕ ЈЕДАН ДЕТАЉ: Моменат у трећој четвртини мајсторице Реал - Партизан који је променио све

EuroleagueTV

Minut i dve sekunde pre kraja treće deonice, Partizan je i dalje imao osetnu prednost, blago umanjenu u tom trenutku - 75:63, kada su za loptu, pod košem Madriđana, skakali Zak Ledej i Mario Hezonja. Hrvat se za nijansu bolje snašao, ali je lopta poletela u aut.

I, za mnoge bi to bila situacija "šta da se radi...".

Ne i za iskusnog Rudija Fernandeza.

Rudi Fernandez se baca za loptom koja je već "bila izgubljena" / EuroleagueTV

Španski veteran, star 38 godina, bacio se za loptom, "poleteo" i spasao je, ali se na tome nije završilo oduševljenje madridske publike.

Rudi Fernandez se baca za loptom i pokreće čudo Real Madrida / EuroleagueTV

Na drugoj strani terena drugi as Reala, Serhio Rodrigez, poveo je napad, izgradio sebi poziciju za tri poena i - pogodio.

Serhio Rodrigez pogađa trojku u finišu 3. četvrtine majstorice Real - Partizan / EuroleagueTV

Oduševljen je bio i taj 36-godišnjak, i njegovi saigrači, a naročito domaća publika, koja je tada shvatila da, ipak, nije sve izgubljeno, kao što se činilo kada je Partizan vodio sa 18 razlike ne tako davno u odnosu na taj trenutak - 41:59.

Radost "ćaća" Rodrigeza i madridske publike / EuroleagueTV

"Ćaćova" trojka je primakla Real na 75:66, čime je započeo juriš "kraljevića" koji je završen kako je završen - Partizan je u Madridu izgubio, i to "dobijenu" majstoricu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)