DA LI JE OVO REALNO? Partizan napadao sa šestoricom, niko nije primetio (VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2023. u 10:16

Košarkaši Partizana nisu uspeli sinoć da obezbede plasman na fajnal-for Evrolige pošto su u Beogradu, u četvrtoj utakmici četvrtfinala plej-ofa, izgubili od Real Madrida sa 78:85 (15:27, 18:27, 16:13, 23:24).

ДА ЛИ ЈЕ ОВО РЕАЛНО? Партизан нападао са шесторицом, нико није приметио (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Madriđani su do druge pobede u Beogradu stigli u neizvesnoj završnici, a koš odluke je postigao Valter Tavares, koji je na 52 sekunde do kraja poentirao uz faul, nakon skoka u napadu.

Nakon tog koša, Real je stigao do prednosti od pet poena razlike, a vrlo lako je u tom trenutku moglo biti samo +2 za madridski klub, da je krajem prvog poluvremena Danilo Anđušić malo ranije uputio šut ka košu.

Naime, srpski bek je napravio jedan dribling više, pogodio je trojku sa gotovo pola terena, ali je ona poništena, jer je Anđušić šutnuo posle zvuka sirene. Ipak, ono što je prethodilo šutu je stvarno teško objasniti.

Sudijska trojka, koju su činili Gitis Vilijus, Robert Lotermozer i Karmelo Paterniko, nije videla da je u ovom napadu Partizan imao čak šest igrača na terenu. Jedan od momaka u crno-belom dresu nije napustio teren, već je ostao na njemu, pa je u poslednje dve sekunde druge četvrtine ekipa Željka Obradovića napadala sa šestoricom.

Ova situacija je promakla svima u hali, a najbitnije od svega klupi Reala, kao i sudijskoj ekipi. Ipak, na kraju ovo nije uticalo na krajnji ishod, jer nije pao koš iz ovog previda.

Peta, odlučujuća utakmica na programu je 10. maja u Madridu.

Pobednik serije će u polufinalu fajnal-fora, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati protiv Barselone koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)