SNIMAK HAOSA U MADRIDU: Zbog ove tuče meč Real - Partizan je prekinut, a ono što je uradio Realov Jabusele je za zatvor! (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2023. u 23:00

REAL Madrid i Partizan su se u četvrtak sastali u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige, a kako su crno-beli igrali, i ne čudi što je u taboru domaćih narasla nervoza. I to tolika, da su igrači madridskog giganta izazvali veliki skandal.

СНИМАК ХАОСА У МАДРИДУ: Због ове туче меч Реал - Партизан је прекинут, а оно што је урадио Реалов Јабуселе је за затвор! (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Podsetimo, Real se nadao da će se osvetiti za poraz u prvom meču, ali je Partizan bio daleko, daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Međutim, domaćini nisu znali da sportski podnesu poraz.

Štaviše, izazvali su tuču.

Kevin Panter je imao loptu 100 sekundi pre kraja, iskusni Serhio Ljulj ga je iz sve snage udario po ruci, praveći se da "igra odbranu", a kada su se njih dvojica jedan drugom uneli u lice, dotrčali su njihovi saigrači. I, dok je Dante Egzum gurno Ljulja, Jabusele je to uradio Panteru, a onda se ustremio upravo na Eguzma.

I ne samo da je hteo ponovo da se gura, već je zgrabio košarkaša Partizana, podigrao ga i tresnuo o parket!

Evo i snimka tog incidenta, posle kog su sudije dugo većale i odlučale da se utakmica prekine:

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)