UVOD U SRAMOTU: Neposredno pred tuču na meču sa Partizanom, igrači Reala su doživeli veliko poniženje usled scene u hali (FOTO)

Novosti online

27. 04. 2023. u 23:25

REAL Madrid i Partizan su se u četvrtak sastali u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige, a kako su crno-beli igrali, i ne čudi što je u taboru pristalica domaćih vladala potpuna neverica.

УВОД У СРАМОТУ: Непосредно пред тучу на мечу са Партизаном, играчи Реала су доживели велико понижење услед сцене у хали (ФОТО)

EuroleagueTV

Podsetimo, Real se nadao da će se osvetiti za poraz u prvom meču, ali je Partizan bio daleko, daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida (koji nije mogao da sportski podnese poraz, pa je izazvao tuču usled koje je susret prekinut).

A koliko je ekipa Željka Obradovića bila dominantna, i koliko je strateg crno-belih nadmudrio svog kolega, Ćusa Matea, možda najbolje svedoči što je dobar deo domaće publike počeo da izlazi iz hale već sredinom četvrte četvrtine!

Navijači Reala izlaze u 36. minutu druge utakmice Top 8 Evrolige protiv Partizana / EuroleagueTV

Ti navijači nisu prisustvovali velikom skandalu koji je usledio tri minuta kasnije (VIDEO), a usled kog je utakmica prevremeno završena, i posle kog su članovi ekipe iz Beograda na zanimljiv način izašli iz dvorane.

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)