"ŽELJKO OBRADOVIĆ JE JOSIP BROZ TITO": Hrvat podigao region na noge, pomenuo i Nebojšu Čovića

Novosti online

24. 04. 2023. u 14:25

Redovna kolumna Tvrtka Puljića ponedeljkom u Sportskim novostima ove nedelje bavi se analizom ABA lige, tačnije odnosom snaga Crvene zvezde i Partizana.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Хрват подигао регион на ноге, поменуо и Небојшу Човића

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

Iz teksta "Neka sude Slovenci i Zadar je u polufinalu", izdvajamo vam najzanimljiviji deo – omaž najvećoj Partizanovoj zvezdi – najtrofejnijem treneru Starog kontinenta.

- Željko Obradović je bio, pokazaće vreme, najveći udarac za moć Nebojše Čovića. Obradović, devetostruki evropski prvak, postao je u godinu i po dana prikazanje samog Josipa Broza Tita na prostoru na kojem se igra ABA liga i koji je činio nekadašnju državu. Nema tog mesta u koje Obradović ne stigne, a da ga sa tribina ne dočekaju ovacije, a uporedo s tim, jer je veliki, najveći trener, Obradović je od Partizana stvorio takav tim, da od njega sada drhti i Real Madrid. Jedini koji je više puta osvajao od Željka Obradovića -  kaže se u kolumni prvog košarkaškog pera Sportskih novosti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)