JOŠ JEDNA TITULA ZA ZVEZDU: Nastavljen šampionski crveno-beli vikend

Novosti online

23. 04. 2023. u 19:15

PRVO su ovog vikenda šampioni Srbije postali fudbaleri Crvene zvezde, potom košarkašice, a zatim je "delije" obradovala još jedna titula njihovog omiljenog kluba.

ЈОШ ЈЕДНА ТИТУЛА ЗА ЗВЕЗДУ: Настављен шампионски црвено-бели викенд

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, pionirke Crvene zvezde su ponovo postale prvakinje Srbije, pošto su u velikom finalu završnog turnira u Paraćinu pobedile Ras sa 57:41 (17:14, 19:9, 11:12, 10:6).

Vodile su crveno-bele ubedljivo (17:7), Ras preokrenuo serijom 11:0, a iako se u 15. minutu povredila najbolja igračica Zvezde Kristina Rađenović, beogradska ekipa je uspela da na poluvremenu dođe do +13, 36:23.

Crveno-bele su potpuno kontrolisale igru u drugom poluvremenu, povele sa 40:23 u 23. minutu i već tada je postalo jasno da će odbraniti titulu osvojenu prošle godine u Vrbasu.

Pionirke Crvene zvezde, šampionke Srbije za 2023 / FOTO: KSS

U Crvenoj zvezdi je zablistala Petkovićeva sa 21 poenom i 19 skokova, dok je Novakovićeva ubacila 11, a Rađenovićeva 10, a u ekipi Rasa su efikasnije od ostalih bile Ristićeva sa 15 i Mergi sa 13.

U meču za treće mesto, Srem je nadigrao Vojvodinu 021 – 55:52.

Dodela nagrada

KSS je organizatoru turnira OKK Paraćin dodelio plaketu za sjajnu organizaciju finalnog turnira, koju je komesar Branko Aleksić dodelio predsedniku Saši Marinkoviću.

Najbolji strelac finalnog turnira je Katarina Ristić iz Rasa sa ukupno 60 poena. Priznanje joj je uručio Saša Radosavljević, direktor SRC „7. juli“, kao i vaučer za vikend -odmor.

MVP igračica finalne utakmice je Anja Petković iz Crvene zvezde, a priznanje joj je dodelio Saša Radosavljević, direktor SRC „7. juli“.

Četvrto mesto pripalo je ekipi Vojvodine 021, a pehar je uručio stručni saradnik za žensku košarku KSS Zoran Tir.

Pehar za treće mesto ekipi Srema uručio je Dejan Nešić, gradski većnik SO Paraćin, a bronzane medalje Zoran Tir i Saša Marinković.

Pehar za drugo mesto ekipi Rasa uručio je gradski većnik Dejan Nešić, a srebrne medalje Zoran Tir i Saša Marinković.


 Zlatne medalje za prvo mesto ekipi Crvene zvezde dodelili su Zoran Tir i Saša Marinković.

 Šampionski pehar pionirkama Crvene zvezde uručio je Dejan Nešić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić