PARTIZAN NASTAVIO BOJKOT: Bez predstavnika crno-belih pred početak KLS

Tanjug

18. 04. 2023. u 14:23

PREDSTAVNICI Košarkaškog kluba Partizan drugu godinu u nizu nisu prisustvovali konferenciji za medije koja najavljuje početak Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН НАСТАВИО БОЈКОТ: Без представника црно-белих пред почетак КЛС

FOTO: M. Vukadinović

Direktor košarkaške Superlige Srbije Aleksandar Grujin je na konferenciji za medije govorio o Partizanu i prošlogodišnjem odustajanju od takmičenja, kao i o nedolasku na današnju konferenciju.

- Disciplinski sudija je doneo maksimalne kazne, mi smo to sproveli i naplatili. Drugi deo, koji se odnosi na odluke, a koje su ingerenciji predsedništva, nisu donete. To samo govori da u predsedništvu nema jedinstva. Imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili. Došli smo u situaciju iz koje ne vidimo izlaz, a morali bismo da pronađemo što pre. Vidite i danas, imali smo komunikaciju sa Partizanom, verujem da ćemo u narednom periodu morati da smognemo snage i donesemo odluke. Iz svega toga moramo što pre da izađemo. Vidite da se Partizan nije pojavio, odgovoriću i zašto. To je pitanje za njih. Svi članovi KLS-a imaju podjednako isti tretman. Svaki glas je vredan. Zašto Partizan nije tu? To je pitanje za njih. Pokušali smo juče da ih kontaktiramo, ko će doći, ali nisu se javili. Vidite da su ostali poslali svoje predstavnike, a takođe imaju važne utakmice, rekao je Grujin.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest