GOTOVO JE! Zvezda ima novog trenera, poznati detalji ugovora

Novosti online

18. 04. 2023. u 11:36

Miloš Milojević će podići šampionski pehar, možda i onaj iz Kupa, ali Crvenu zvezdu će u Ligi šampiona voditi – Barak Bahar.

ГОТОВО ЈЕ! Звезда има новог тренера, познати детаљи уговора

FOTO: M. Vukadinović

Kako pišu izraelski mediji, aktuelni trener Makabija iz Haife je posle višenedeljnih pregovora odlučio da prihvati ponudu da se preseli u Beograd.

Izraelac će dobiti ugovor na dve godine, koji će mu donositi 1.200.000 evra po sezoni, ne računajući tu bonuse.

Bahar će u ulicu Ljutice Bogdana doći sa trenerom golmana Gujom Vajsingerom i pomoćnim trenerom Gajom Sarfatijem. Šef stručnog štaba je u tim pozvao i kondicioniog trenera Drora Šimsona, ali on još nije prelomio da li će da napušta Haifu. 

Foto: EPA

 

Podsećanja radi, Barak Bahar ima 43 godine i kao fudbaler igrao je u defanzivi. Nastupao je za deceniju i po za izraelske klubove, a onda se posvetio trenerskom poslu. Prvo je bio asistent u Ironi Kirjat Šmoni, a onda je preuzeo ovaj klub 2012. godine. Tu je ostao tri godine, da bi od 2015. do 2020. godine vodio Hapoel Ber Ševu. Zatim je seo na klupu Makabija iz Haife sa kojim je osvojio poslednje dve titule šampiona Izraela, a sada je na putu da osvoji i treću.

Navijači Crvene zvezde su ga dobro upoznali na početku ove sezone kada je sa Makabijem eliminisao Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U toku pregovora sa crveno-belima on je imao i ponudu Olimpijakosa, kao i nekih drugih klubova, ali se na kraju odlučio za dolazak u prestonicu Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?