BEZ KALKULACIJA U ČAČKU: Zvezda u borbi za prvo mesto, Borac za opstanak

V. P.

08. 04. 2023. u 19:56

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nastavljaju poteru za Partizanom nedeljnim gostovanjem Borcu u 25. kolu ABA lige (19.30).

БЕЗ КАЛКУЛАЦИЈА У ЧАЧКУ: Звезда у борби за прво место, Борац за опстанак

ABA liga

Samo pobede održavaju u životu šansu da se domognu prvog mesta, pod uslovom da crno-beli izgube jedan meč do kraja regularnog dela sezone.

- Utakmice u Čačku su uvek izazov, ne samo zbog verne publike na tribinama - kaže trener crveno-belih Duško Ivanović. - Borac je svakako tim koji po kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko veoma iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra i nekoliko vrlo mladih i izuzetno talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda.

Sa druge strane, Borac je pretposlednji na tabeli sa skorom 6-18 i bori se za opstanak u regionalnom takmičenju. Pritisak na Čačane napravila je pobeda MZT Skoplja u Splitu, posebno imajući u vidu da u poslednjem kolu gostuju Budućnosti. Čini se da je timu trenera Dejana Mijatovića jedina nada da Cibona savlada "metalce" u glavnom gradu Makedonije.

- Kada se igra protiv Crvene zvezde nema pritiska, ali postoji odgovornost da se pokažemo u najboljem svetlu - kaže Mijatović. - Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima, to je bitno momcima i meni. Igrači Zvezde imaju izuzetan pristup igri, posebno u odbrani. Vrlo su energični, uvek izlaze na prvi pas. Sve u svemu, očekujem lepu utakmicu za sve aktere, a jedino što želimo je da se predstavimo na dobar način publici u Čačku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)