NE DEŠAVA SE OVO ČESTO: Duško Ivanović je ovako reagovao posle utakmice Crvena zvezda - Valensija

Novosti online

29. 03. 2023. u 21:02

Crvena zvezda je dočekala Valensiju u okviru 31. kola Evrolige, a uspeh koji je ostvarila obradovao je njenog trenera.

НЕ ДЕШАВА СЕ ОВО ЧЕСТО: Душко Ивановић је овако реаговао после утакмице Црвена звезда - Валенсија

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je pobedila Valensiju, sačuvala nadu da može u Top 8 Evrolige, posle čega je strateg srpskog i ABA šampiona, Duško Ivanović, za Evroliga TV istakao ono što ne ističe često - da je izuzetno zadovoljan strpljenjem ekipe:

- Mi smo naročito u drugom poluvremenu pokazali veće strpljenje da preuzmemo inicijativu u svoje  ruke, a onda smo veoma dobrom odbranom u poslednjoj deonici došli do pobede - rekao je Ivanović pre nego što se uputio u svlačionicu.

Raspored utakmica Crvene zvezde u Evroligi

Poslednjeg dana marta, prekosutra, u petak, Zvezda gostuje Asvelu, zatim 6. aprila dočekuje Olimpijakos, a 13. će  ugostiti Fenerbahče.

Tabela Evrolige

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)