OLIMPIJSKE IGRE? "NE, HVALA"! Bosanci odustali od Pariza, pre nego što su i krenuli

Novosti online

17. 03. 2023. u 11:01

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine odustala je od učešća u pretkvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, a glavni razlog je nedostatak novca, javljaju tamošnji mediji.

ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ? НЕ, ХВАЛА! Босанци одустали од Париза, пре него што су и кренули

FOTO: FIBA.Basketball

"Zmajevi" su ovog leta trebali da krče svoj put ka Parizu, ali Džanan Musa i drugovi neće biti u mogućnosti da to učine.

Pored nedostatka novca, čelni ljudi bosanskog Saveza navode da postoji strah da se brojni igrači ne bi odazvali pozivu selektora Adisa Bećiragića jer se pretkvalifikacioni turnir igra u terminu letnje pauze.

Umesto toga Bosanci će organizovati kamp na kojem bi priliku da se predstave selektoru imali mladi igrači na koje bi Bećiragić mogao da računa u budućnosti.

Nikada nijedna reprezentacija Bosne i Hercegovine nije učestvovala na olimpijskom turniru, niti je bila u prilici da se bori za njega.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)