"DŽOEL EMBID, DŽOEL EMBID, REĆI ĆU JOŠ JEDNOM": Ne želim da čujem da je Jokić MVP

Novosti online

14. 03. 2023. u 11:03

DENVER nagetsi su u nizu od tri poraza, pa su mnogi krenuli da upiru prstom u Nikolu Jokića, iako Srbin i dalje ima impresivne brojke.

ЏОЕЛ ЕМБИД, ЏОЕЛ ЕМБИД, РЕЋИ ЋУ ЈОШ ЈЕДНОМ: Не желим да чујем да је Јокић МВП

Tanjug/AP

Američki novinar Stiven Ej Smit je zajedno sa Kendrikom Perkinsom iskoristio lošu seriju tima iz Kolorada da ospori Jokićevo mesto favorita u trci za treće uzastopno priznanje za najboljeg igrača lige.

- Dame i gospodo, znam da u Vegasu (kladionice) kažu nešto drugačije. Ne želim da čujem ništa o Jokiću kao favoritu za MVP-ja, s obzirom na način na koji je Denverova igra opala. Džoel Embid, Džoel Embid, reći ću još jednom, Džoel Embid. Taj čovek mora da bude u vrhu, ako ne i broj jedan - rekao je Smit koji je sve vreme imao podršku Kendrika Perkinsa.

Nekadašnji NBA košarkaš je najpre mimikom davao do znanja da je saglasan sa stavovima novinara, a potom i kratko ponavljao:

- Pričaj o tome.

Podsetimo, Perkins je upravo u Smitovoj emisiji "First Take" postavio rasističko pitanje u vezi sa tim šta je zajedničko prethodnim MVP-jevima Stivu Nešu i Dirkom Novickom i Nikoli Jokiću, aludirajući na njihovu boju kože. Tom prilikom je izneo niz netačnih podataka poput onih o statistici pomenutih igrača, do konstatacije da 80 odsto glasača čine belci, zbog čega se ESPN javno izvinio.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!