NEDOVIĆ SE OGLASIO PRED PARTIZAN: Miljenik "delija" zbog povrede napustio meč sa Panatinaikosom! Crveno-beli i dalje strahuju

Novosti online

12. 03. 2023. u 21:46

CRVENA zvezda sutra igra košarkaški večiti derbi sa Partizanom, a uoči velikog okršaja u ABA ligi "delije" brine činjenica da sjajni Nemanja Nedović ima problema sa povredom nakon gostovanja u Atini Panatinaikosu.

НЕДОВИЋ СЕ ОГЛАСИО ПРЕД ПАРТИЗАН: Миљеник делија због повреде напустио меч са Панатинаикосом! Црвено-бели и даље страхују

FOTO: M. Vukadinović

Upitan za sutrašnji susret je srpski bek, Nemanja Nedović koji je blaže povređen i biće zanimljivo videti hoće li istračati sutra na parket hale "Aleksandar Nikolić".

Zvezdina sezona krenula je pomalo nizbro, a Nedović zna kada je otprilike sve krenulo po zlu.

- Imali smo uspona i padova. Kada je trener Ivanović došao, igrali smo zaista odlično. Ipak, stvari su se promenile sredinom januara. Kao da više nismo isti tim. Posle osvajanja Kupa Srbije sam mislio da ćemo se vratiti na prethodni nivo, ali to se nije dogodilo.

Svi smo znali uloge i igrali smo dobro kao tim. Zašto smo prestali to da radimo, zaista ne znam. Moramo da damo sve od sebe i da se izdignemo iz ove situacije. Mislim da je sve i dalje moguće. Imamo još šest utakmica u Evroligi i mislim da je sve moguće, ali moramo da priznamo da nismo bili na očekivanom nivou u ključnim utakmicama – rekao je Nedović i potom dodao:

- Osetio sam nelagodu u zadnjoj loži i zato se nisam vraćao na parket – zaključio je Zvezdin bek.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)