OTKRIVENO: Evo zašto Željko Obradović nikada nije otišao u NBA! Bogdan Bogdanović dao odgovor na večito pitanje

Novosti online

09. 03. 2023. u 19:00

SRPSKI reprezentativac i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je danas da je Željko Obradović mnogo uticao na njegovu NBA karijeru. Miljenik grobara takođe je tokom svog izlaganja otkrio i razlog iz kog popularni ŽOC nikada nije postao deo najvećeg košarkaškog cirkusa na svetu.

ОТКРИВЕНО: Ево зашто Жељко Обрадовић никада није отишао у НБА! Богдан Богдановић дао одговор на вечито питање

Foto: Tanjug

- Najvažnija stvar sa Željkom je njegova mogućnost da se motiviše, da radi i napreduje dalje, da radi na pripremi svake utakmice i takmiči se za svaku pobedu. Kod njega ne dolaziš samo da bi trenirao i igrao. Ima mnogo, mnogo rada, baš su teški treninzi kod njega. Jako je uticao na moju karijeru U NBA ligi nemaš vremena za toliki rad, već napreduješ iz utakmice u utakmicu, analiziraš ih, u hodu možeš da radiš na svojim kretnjama i šutu. Ipak, nastavio sam da gajim Željkov duh rada u NBA - izjavio je Bogdanović za agenciju EFE.

Foto AP

Dodao je da bi Obradović mogao da bude trener neke ekipe u NBA ligi, ali i progovorio o tome zašto trener Partizana to nije postao u dosadašnjem delu karijere.

- Zna mnogo košarke. Ali, moram da vam priznam nešto, rekao mi je da ne bi mogao da izdrži tolike pauze zbog tajm-auta, šoua, zabavnog programa. On košarku shvata jako ozbiljno. Možda i previše ozbiljno. Takav je i poštujem ga jako zbog toga. Kada gledam sa strane, ne vidim nijedan razlog zašto ne bi došao. Njegovo shvatanje košarke i sporta je drugačije od onoga kako ljudi gledaju ovde - zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju