SRBIJA MU PODIGLA CENU, ALI... Evo zašto je Đanmarko Poceko odbio da nasledi Dejana Radonjića na klupi Panatinaikosa

Novosti online

08. 03. 2023. u 23:19

KONTROVERZNI italijanski trener Đanmarko Poceko, kome je cenu na košarkaškom tržištu podigla pobeda protiv Srbije na Evrobasketu prošle godine, potvrdio je da je bio u kontaktu sa vlasnikom Panatinaikosa.

СРБИЈА МУ ПОДИГЛА ЦЕНУ, АЛИ... Ево зашто је Ђанмарко Поцеко одбио да наследи Дејана Радоњића на клупи Панатинаикоса

FOTO: FIBA.Basketball

Podsećamo, još dok je Dejan Radonjić sedeo na klupi atinskog kluba mediji su objavljivali da je gazda posrnulog velikana postigao dogovor sa selektorom Italije. Međutim, Poceko nije mogao da prihvati posao u tom trenutku iz porodičnih razloga.

- Moram da kažem istinu, gospodin Janakopulos me je pozvao i imali smo fantastičnih 30 minuta razgovora - rekao je Poceko za "Novasports". - Isprečilo se to što sam neposredno pre toga postao otac.

Istakao je da gaji veliko poštovanje prema Radonjiću i prisetio se dana kada je kao igrač Fortituda redovno gubio od Panatinaikosa, tada sa trenerom Željkom Obradovićem kao generalom tima.

- Veoma poštujem Radonjića, radio je sjajan posao u svakom klubu. Svaki trener ima svoj stil, za mene je važno da budem strastven. To mi pomaže i prati me kroz čitavu karijeru. Bilo bi sjajno trenirati klub sa tako velikom navijačkom bazom. Panatinaikos je jedan od najvećih timova Evrope, sećam se koliko puta su nas pobeđivali dok je Željko bio trener. Nikad ne znate šta može da se dogodi u životu, možda ćemo u budućnosti imati priliku da sarađujemo.   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!