NI KAMPACO NE LEČI BOLJKU: Zvezda nastavlja da gubi praktično dobijene utakmice

V. P.

04. 03. 2023. u 12:00

NADALI su se navijači Crvene zvezde da je bočica argentinskog sirupa medikament za već hroničnu boljku.

НИ КАМПАЦО НЕ ЛЕЧИ БОЉКУ: Звезда наставља да губи практично добијене утакмице

FOTO: M. Vukadinović

Na gostovanju minhenskom Bajernu ispostavilo se da ni prva evroligaška doza Fakunda Kampaca nije izlečila sindrom gubitka već praktično dobijenih mečeva.

Sve je bilo na strani tima trenera Duška Ivanovića u "Audi domu". Na semaforu vođstvo od velikih devet poena, na tribinama navijačka nadmoć grlatih "delija", na terenu velika trojka sa Kampacom, Lukom Vildozom i Nemanjom Nedovićem. Bez očiglednih i oku primetnih razloga, čitava konstrukcija urušila se bez upozorenja u poslednjih pet minuta i ostavila šanse crveno-belih za plej-of u oblaku prašine.

- Srećan sam što sam se vratio u Evroligu, ali to je ništa jer nismo pobedili - skrušen je bio argentinski plejmejker, kome se pre ove utakmice srušio svet eliminacijom nacionalnog tima sa Mundobasketa. - Ovo je timski sport, srećni smo kada pobeđujemo, moramo to da popravimo.

Kamera je u jednom trenutku uhvatila Ivanovića sa gestikulacijom očajnika, čoveka kome su potonuli svi brodovi. Njegove reči posle minhenskog kraha bile su borbene, iako su izgledi za plasman u top 8 svedeni na puku teoriju nakon šestog poraza u poslednjih sedam utakmica.

- Imamo prvo meč u ABA ligi, potom duel sa Efesom. Moramo da budemo pozitivni, da promenimo mentalitet i da verujemo da možemo da dobijemo preostale utakmice. Imamo sjajan tim, moramo da napravimo zajedništvo i timski duh. Igraćemo te utakmice kao da su finale, to je jedini način - ne predaje se ni Kampaco.

RASPORED

8. MART: C. zvezda - Efes

10. MART: Panatinaikos - C. zvezda

17. MART: Barselona - C. zvezda

23. MART: C. zvezda - Baskonija

29. MART: C. zvezda - Valensija

31. MART: Asvel - C. zvezda

6. APRIL: C. zvezda - Olimpijakos

13. APRIL: C. zvezda - Fenerbahče

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri