UMRO DUŠAN MILENKOVIĆ LAKI: Jedan od osnivača beogradskog fudbalskog kluba preminuo u snu

Novosti online

18. 02. 2023. u 10:43

FUDBALSKI klub Dedinje objavio je tužne vesti. Preminuo je jedan od osnivača popularnih "milionera", Dušan Milenković Laki.

УМРО ДУШАН МИЛЕНКОВИЋ ЛАКИ: Један од оснивача београдског фудбалског клуба преминуо у сну

FOTO: Instagram/fk_dedinje

FK Dedinje se takmiči u Međuopštinskoj ligi "A" , osnovan je pre samo devet godina, a ime je dobio po istoimenom klubu koji je delovao između dva svetska rata, sa terenom u blizini današnjeg stadiona "Rajko Mitić".

- Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je posle duge borbe sa teškom bolešću preminuo naš dragi Laki. Dušan Milenković Laki, jedan od osnivača našeg kluba, "Sedmica" na terenu, je ostavio neizbrisiv trag u našem kraju i srcima ogromnog broja ljudi. Ni "Ćošak", ni fudbal u školskom, ni svlačionica više nikad neće biti isti bez njega. Poslednje dane je proveo sa najbližim ljudima i preminuo u snu. Dragi naš Laki, hvala ti za sve divne trenutke, nek ti je laka zemlja - navodi se u saopštenju kluba.

Dedinje svoje utakmice igra na stadionu Brodarca na Starom sajmištu, a jedno vreme su igrali i na Senjaku kod "komšija" iz Grafičara. 

BONUS VIDEO - IN MEMORIAM: Odlazak Pelea, kralja fudbala

(Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)