BOGDANOVIĆEV IZBOR: Fenerbahče ili Real Madrid

V. P.

13. 02. 2023. u 22:18

MNOGI timovi u NBA nišanili su "snajperistu" Detroita pre isteka roka za trejdove, ali su Pistonsi procenili da je Bojan Bogdanović potreban mladom timu kao pravi uzor na terenu i van njega.

БОГДАНОВИЋЕВ ИЗБОР: Фенербахче или Реал Мадрид

FOTO: EPA

Hrvatski 33-godišnji veteran igra statistički najbolju sezonu karijere s prosekom od 21,7 poena, 3,6 skokova i 2,6 asistencija, u oktobru je potpisao produženje ugovora na dve sezone za ukupnu sumu od 39,1 milion dolara. Na pitanje novinara španskog "Mundo deportiva" da li planira da se jednog dana vrati u evropsku košarku, nasmešio se i krajnje iskreno odgovorio: 

- Ne verujem da ću ponovo igrati u Evropi. Ako bih se jednog dana vratio, voleo bih da to budu Fenerbahče ili Real Madrid, ali u ovom trenutku ne razmišljam u tom pravcu. 

Bogdanovićev hipotetički izbor su klubovi za koje je nastupao na Starom kontinentu. Fener je bio poslednja destinacija pre nego što se otisnuo u Ameriku, dok je u Realov sistem ušao kao tinejdžer, nastupao za B tim i bio na pozajmicama u Zrinjskom i Mursiji. 

Smatra da se Evroliga približava NBA standardima i da će u budućnosti usvojiti neka pravila igre iz najkvalitetnije lige. 

- Mislim da će utakmice i u Evroligi biti produžene na 48 minuta, bilo bi više poena i više zabave za navijače. Takođe bi bilo dobro da se uvede pravilo "defanzivne tri sekunde" koje postoji u NBA.   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest