EVROLIGA PRIZNALA GREŠKU SUDIJA: Nikola Mirotić gazio liniju, Zvezda oštećena protiv Barselone (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 13:01

KOŠARKAŠI Crvene zvezde izgubili su od Barselone u 16. kolu Evrolige (94:99). Do poraza verovatno ne bi došlo da su sudije videle gaženje linije Nikole Mirotića pre šuta za tri poena kojim je izborio produžetak.

ЕВРОЛИГА ПРИЗНАЛА ГРЕШКУ СУДИЈА: Никола Миротић газио линију, Звезда оштећена против Барселоне (ВИДЕО)

Printskrin/Tviter/R.Marjanovic98

Jasno se videlo da je sjajni igrač "Blaugrane" nagazio liniju. To su priznali i čelnici elitnog takmičenja koji su naveli da su arbitri napravili grešku.

- Tokom utakmice 16 kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, na 8,2 sekunde do kraja Kori Higins je ubacio loptu u igru, napravio dribling i poslao pas ka Nikoli Mirotiću. Dok je prihvatao loptu, Nikola Mirotić je gazio liniju i tako izašao van granica igrališta, što je trebalo da rezultuje predaji poseda Crvenoj zvezdi na 3,3 sekunde do kraja - stoji u saopštenju Evrolige.

Ipak, ovo što je napisala Evroliga ništa neće promeniti, šampion Evrolige je doživeo novi poraz, osmi u takmičenju.

Podsetimo, Zvezda je na ovom ostala i bez Luke Vildoze koji se povredi, a poznato je i koliko će odlični Argentinac odsustvovati sa terena. Crveno-beli naredni meč u elitnom takmičenju igraju 6. januara protiv Valensije u Španiji.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!