OVO JE SRBIJA SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Novak Đoković saznao rivale u Australiji

Novosti online

31. 12. 2022. u 08:54

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, imao je dobar žreb za turnir u Adelejdu, koji će poslužiti kao zagrevanje za ono pravo - Australijan open.

ОВО ЈЕ СРБИЈА СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Новак Ђоковић сазнао ривале у Аустралији

FOTO: Tviter/AO

Đoković će na startu za rivala imati Francuza Konstana Lestijena, a u slučaju da bude na visini zadatka i opravda ulogu favorita, uslediće duel sa pobednikom meča Kventin Halis - Džordan Tompson.

U Novakovoj strani „kostura“ nalazi se Denis Šapovalov, kao i ruski teniski as Danil Medvedev koji igra protiv Lorenca Sonega.

Tu je i još jedan srpski teniser Miomir Kecmanović, koji će ukrstiti rekete sa Kristoferom O'Konelom.

U Australiji na turniru u Adelejdu koji počinje 2. januara igraće i Britanac Endi Mari koji se u prvom kolu sastaje sa Sebastijanom Kordom.

Uz Medvedeva će Novakov glavni rival za titulu biti talentovani Kanađanin Feliks Ože-Alijasim koji kao prvu prepreku ima kvalifikanta.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)