OBRADOVIĆ POHVALIO FMP: Odlično su vođeni, kontrolišu utakmice u svim segmentima igre

Novosti online

18. 12. 2022. u 14:21

NAKON velike pobede nad Anadolu Efesom košarkaši Partizana se okreću obavezama u ABA ligi. Crno-beli u 11. kolu regionalnog takmičenja igraju protiv FMP Meridiana. O utakmici sa "panterima" govorio je trener kluba iz Humske Željko Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПОХВАЛИО ФМП: Одлично су вођени, контролишу утакмице у свим сегментима игре

Foto: Tanjug

Svestan je trofejni stručnjak da je meč sa ekipom iz Železnika veoma važan za njegovu ekipu, ali i da Partizan očekuje težak duel.

- Ekipa FMP-a igra veoma dobro i odlično je vođena. Čestitam svom mladom kolegi Nenadu Stefanoviću. Imaju kvalitet i kontrolišu utakmice u svim segmentima igre. Očekuje nas izuzetno teška utakmica - rekao je Obradović.

Obe ekipe u ovaj meč koji se igra u ponedeljak u 18 sati ulaze sa učinkom 8-2. Crno-beli su do sada poraženi od Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, a "panteri" isto od crveno-belih, ali i od Zadra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista