BORAC DOČEKUJE SPLIT U DERBIJU ZAČELJA: Najvažnija utakmica do sada

S. R.

15. 12. 2022. u 20:22

DVE pobede u poslednja tri kola možda je najava boljih dana u ekipi Borca.

БОРАЦ ДОЧЕКУЈЕ СПЛИТ У ДЕРБИЈУ ЗАЧЕЉА: Најважнија утакмица до сада

FOTO: ABA liga

Čačani će u današnjoj utakmici (18.00) protiv ekipe Splita, u okviru 11. kola regionalne lige, pokušati da prvi put u sezoni ubeleže dva vezana trijumfa, čime bi pobegli za začelja tabele, jer dele poslednje mesto sa MZT.

Zato, svestan je trener tima kraj Morave Dejan Mijatović da je ovo možda i prekretnica sezone, pogotovo što gosti iz Hrvatske imaju skor od tri pobede i sedam poraza i takođe su pri dnu lestvice.

- Split je pobedio u prošlom kolu Megu, pa sada imaju tri pobede. Moraćemo da igramo dobro u defanzivi, baš kao i prethodni susret. Čeka nas dosta posla. Moramo da budemo fokusirani sve vreme, ali i da podignemo nivo igre. Bodovi iz Skoplja nam nameću obavezu da odigramo još bolje protiv Splita. Naredna utakmica ima još veći značaj od prethodne. I Splićani su naši direktni konkurenti - naglašava strateg Borca.

Podrška od najvernije publike biće od krucijalnog značaja za ekipu, pa je Mijatović pozvao navijače da ispune halu do poslednjeg mesta.

- Čačanski navijači su obrazovani, već 50 godina gledaju vrhunsku košarku. Ponosan sam na svoje sugrađane, zbog toga znam kako moramo da se ponašamo i da igramo. Kada vratimo poverenje ljudi u gradu, hala će biti puna, baš kao nekad. To je moje shvatanje i pristup. U našoj dvorani, uz domaću publiku, moramo da napravimo sjajnu atmosferu. Dobrom energijom, fantastičnim pristupom igri, verujem da možemo otvoriti put ka novoj pobedi. Ali, moramo na terenu da zaslužimo naklonost publike - podvukao je Mijatović. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!