"GROBARI" SU OVO MESECIMA ČEKALI: Partizan sve jači, Željko Obradović dobio sjajne vesti pred Efes

Novosti online

15. 12. 2022. u 16:06

KOŠARKAŠE Partizana očekuje meč u Evroligi sa aktuelnim šampionom - Efesom, a uoči ovog velikog okršaja Željko Obradović moći će da računa na Aleksu Avramovića, svog Čačanina koji se oporavio od povred šake.

ГРОБАРИ СУ ОВО МЕСЕЦИМА ЧЕКАЛИ: Партизан све јачи, Жељко Обрадовић добио сјајне вести пред Ефес

FOTO KK PARTIZAN

Crno - beli će tako u pokušaju da prekinu crnu seriju na evropskoj sceni biti jači za svog heroja koji uvek zablista u velikim utakmicama, a ovu vest preneo je portal "Sportske.net".

Partizan NIS / Dragana Stjepanović

Očekuje se da će momak koji je letos doživeo povredu upisati svoje prve minuta na parketu u novoj sezoni, ali i da će njegova minutaža biti znatno redukovana.

Podsetimo, meč između Partizana i Efesa igra se sutra u "Beogradskoj areni" sa početkom od 20 časova i 30 minuta. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis