SAMO PEŠIĆU NIJE VALJAO: "U papučama i donjem vešu, sa paklicom cigara, ubaci pet trojki..." (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2022. u 11:25

NIJE mu više 20, na zalasku je karijere, ali i dalje sa kojim kilogramom više Miloš Teodosić pleše evropskim terenima.

САМО ПЕШИЋУ НИЈЕ ВАЉАО: У папучама и доњем вешу, са паклицом цигара, убаци пет тројки... (ВИДЕО)

KSS

Ruku na srce, ni kada je mlađi bio fizikalija mu nije bila jača strana, ali njegove asistencije i trojke pronele su slavu Železnika, Atine, Moskve i sada Bolonje.

Košarkaški virtuoz, kojih je sve manje i koji nije imao mesta u "moćnoj" Srbiji Svetislava Pešića, pokazao je sinoć kako se igra košarka svim tim Karijevim zvezdama.

Virtus je slavio na gostovanju Armaniju u Milanu rezultatom 64:59, u meču sedmog kola Evrolige. 

Fantastičan je bio srpski plejmejker Miloš Teodosić. Imao je nekoliko fenomenalnih poteza, kao što je pogodak sa devet metara preko čoveka, uz zvuk sirene, za kraj prvog poluvremena. Podsetilo nas je malo na trojku preko Garbahose.

Na kraju je upisao 15 poena. Šutirao je 5/6 za tri i 0/1 za dva poena. Imao je i dva skoka i četiri asistencije. Partija je izazvala oduševljenje na društvenim mrežama, jedan komentar se izdvojio. 

- Košarka je jednostavan sport: 10 igrača trči, niko nikada ne šutira, onda uđe neko u papučama i paklicom cigara, u donjem vešu, pogodi pet trojki i izmisli asistencije za 17 minuta, bez znojenja, bez trčanja, bez razgovora. Virtus pobedio u Milanu - poruka je na poznatom košarkaškom Tviter nalogu "La Giornata Tipo". 

Svaka čast, majstore ove divne igre, koja zna biti i te kako jednostavna kad je igraju majstori. A Miloš Teodosić to svakako jeste...

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)