NIKOLA JOKIĆ IZNENADIO: Srbin dodavao protiv Klipersa, Denver može da raduje jedna stvar

Novosti online

13. 10. 2022. u 08:04

NIKOLA Jokić još jednom je iznenadio sve ljubitelje košarke. Srpski as pružio je skromnu partiju, pošto je u pobedi Denvera nad LA Klipersima 126:115 u pripremnom meču postigao samo dva poena. Ipak, sve koji navijaju za tim iz Kolorada može da raduje jedna stvar.

НИКОЛА ЈОКИЋ ИЗНЕНАДИО: Србин додавао против Клиперса, Денвер може да радује једна ствар

FOTO: Tanjug/AP

Centar Nagetsa je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme je loptu jednom probacio kroz obruč, ali imao je tri skoka i čak sedam asistencija. Ono što je dobro je to da je povreda prošlost i da će biti spreman za start sezone koji je zakazan za 20. oktobra.

Jokić je na samom startu drugog poluvremena, tačnije u 45. sekundi treće četvrtine dobio četvrtu ličnu grešku. To je bio znak za Majkla Melouna da ga ostavi na klupi, pa praktično nije ni bio na terenu u trećem i četvrtom kvartalu.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Iš Smit sa 15 poena, pratio ga je Kentavijus Koldvel-Poup sa 14. Kod Klipersa se najviše istakao Norman Paule sa 34 poena, dok je Markus Moris dodao 13.

Nagetsi poslednji pripremni meč igraju u noći između petka i subote od 4 sata, a rival im je šampion NBA lige Golden Stejt voriorsi.

Na terenu se našao i Nikola Jović. On je u trijumfu Majami hita protiv Nju Orleans pelikansa - 120:103 upisao šest poena, četiri skoka i dva dodavanja.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)