PARTIZAN UBEDLJIV PROTIV LOKOMOTIVE: Crno-beli odlično počeli VTB Superkup

Č. V.

22. 09. 2022. u 21:01

KOŠARKAŠI Partizana odlično su počeli učešće na VTB Superkupu, pošto su ubedljivo savladali Lokomotivu Kubanj sa 92:70 (21:18, 20:14, 25:18, 26:20).

ПАРТИЗАН УБЕДЉИВ ПРОТИВ ЛОКОМОТИВЕ: Црно-бели одлично почели ВТБ Суперкуп

FOTO: KK Partizan

Od početka do kraja utakmice izabranici Željka Obradovića su dominirali, a razlika je konstantno rasla.

Partizan je na odmor otišao sa devet poena prednosti - 41:32. Kada su se ekipe sa pauze vratile na parket crno-beli su nastavili da dominiraju. Jedina negativna stvar u igri kluba iz Humske bile su izgubljene lopte kojih je bilo 19.

Upravo je konačnih +22 - 92:70 najveća razlika kojom je Partizan vodio protiv ruskog tima koji nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Tristan Vukčević sa 17 poena, pratio ga je Danilo Anđušić sa 16. Na drugoj strani najbolji je bio Džejlen Berford sa 19, dok su Darnel Vilis i Andrej Martjuk dodali po 11. 

Treba reći da Željko Obradović na ovom turniru ne može da računa na povređene Dantea Ekzuma, Alena Smailagića, Aleksu Avramovića i Gregora Glasa.

Crno-beli naredni meč igraju u subotu od 18.30 protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Partizan: Vukčević 17, Ledej 12, Koprivica 4, Panter 13, Papapetru 13, Jovanović, Naneli 11, Lesor, Trifunović 4, Anđušić 16, Madar 2.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati