PARTIZAN KOMPLETIRAO TIM: Poslednja karika stigla među crno-bele

Novosti online

19. 09. 2022. u 17:10

KOŠARKAŠI Partizana rade punom parom kako bi što spremnije dočekali početak nove sezone, a crno-belima se na treninzima priključio jedini igrač koji je nedostajao.

ПАРТИЗАН КОМПЛЕТИРАО ТИМ: Последња карика стигла међу црно-беле

Foto: Novosti

U pitanju je Grk Joanis Papapetru koji je opravdano, zbog nastupa na Evrobasketu bio odsutan sa treninga u novom klubu u koji je stigao iz Panatinaikosa.

Doskorašnji kapiten atinskih "zelenih" nije krio oduševljenje što je se pridružio novim saigračima.

- Drago mi je što sam stigao, uzbuđen sam što imam priliku da radim i upoznam momke - rekao je Papapetru na početku razgovora za klupsku televiziju.

Govorio je i očekivanjima u novoj sezonu, u kojoj će Partizan ponovo igrati u Evroligi.

- Mislim da svima treba da budu očekivanja da damo sve od sebe na svakoj utakmici bez obzira da li je ABA liga ili Evroliga. Ne možemo da odmah postavimo cilj pre nego što stvorimo hemiju, ali uvek možemo da damo sve od sebe na parketu.

Biranim rečima je govorio o Željku Obradoviću sa kojim će sarađivati. Takođe, istakao je i da neke od novih saigrača poznaje.

- Neke momke znam, naravno upoznao sam Željka Obradovića. On je sjajan. Jedva čekam da krenem sa treninzima i da radim sa njim i ostatkom ekipe.

Joanis Papapetru i Dante Eksum/Foto: Printskrin Youtube/BC Partizan TV

Za kraj je prokomentarisao i nastup Grčke na Evrobasketu. "Heleni" su zaustavljeni u četvrtfinalu od Nemačke koja je osvojila treće mesto.

- Nažalost izgubili smo, imali smo sjajnu ekipu, ali eto, desila se utakmica, izgubili smo je. Takav je sport. Moramo da nastavimo da dajemo sve od sebe u budućnosti, ko god bude igrao u nacionalnom timu - zaključio je Papapetru.

Podsetimo, Obradović i dalje ne treningu nema sve igrače, pošto su zbog povreda odsutni Aleksa Avramović i Alen Samilagić.

Partizan će ove nedelje učestvovati na VTB Superkupu koji se održava u Moskvi. Pored crno-belih nastupaju Mega, CSKA, Uniks, Zenit i Lokomotiva.

Klub iz Humske će zvanično novu sezonu početi u ABA ligi gostovanjem Ciboni, dok u Evroligi 7. oktobra gostuje Albi u Berlinu.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a