Nakon bolne eliminacije sa Evropskog prvenstva već u osmini finala od Italije, pred košarkaškom reprezentacijom Srbije su brojna pitanja.

Komentari (5)

Milojko

13.09.2022. 14:28

Mnogo zdravlja i svako dobro poštovanom gospodinu Pešicu i veliko hvala sto se za dobro reprezentacije i svoje drzave zalagao sve ove godine, pa i na ovom evrobasketu i činio najbolje sto je moglo da pobebedjuje prava košarka i pravi reprezentativci. Zaslužio je da mu se iskaze postovanje jer je redak primer posvećenosti svom poslu i kada nema aplauza. Zivot ga je naučio da ostane realan i posvećen radu iako ima tolika priznanja. Šteta sto je izostala jos jedna medalja sa našim momcima, ali medalja nekada nije oko vrata vec u hrabrom srcu koje se bori na terenu uprkos godinama i pritiscima. Zadivljujuće deluje na mlade trenere i igrače jer izgara kao lav. Neka ostane mlad u srcu i kada odluci da se mirno povuče u zaslužen miran zivot sa svojom porodicom a nama ostaje da se preispitamo sta se dalo naučiti za buduće pobede koje ce osvojiti neki novi klinci kojima je on pokazao put.

Ljuba

13.09.2022. 15:26

Građane i navijače Srbije pre svega interesuje da li će konačno rukovodstvo KSS na čelu sa Danilovićem podneti ostavku. Rezultati rada i uspeh u radu treba da opredele i njihov status. Oni to nemaju i vreme je da ili podnesu ostavke ili budu smenjeni.