DONČIĆ SE POSVAĐAO SA MAJKOM? Gde je nestala lepotica koja je bila Lukin najveći oslonac?

Novosti online

06. 09. 2022. u 22:45

VEČERAS od 20.30 Nemačka i Slovenija sastaće se od 20.30 u derbiju 4. kola Evrobasketa, a nemački mediji bavili su se majkom Luke Dončića.

ДОНЧИЋ СЕ ПОСВАЂАО СА МАЈКОМ? Где је нестала лепотица која је била Лукин највећи ослонац?

foto: EPA

 "Bild" donosi priču o njegovoj majkci. Tačnije, o misteriji neočekivanog nestanka iz njegovog života.

"Bild" se praktično čudi kako je Mirjam Poterbin (48) "nestala", a tokom svih ovih godina je bila Lukin najveći oslonac u životu, otkako je preuzela brigu posle razvoda o Saše Dončića.

Kada je reprezentativac Slovenije 2012. godine otišao u Real bila je uz njega, potom i na NBA draftu, a nakon toga se sa njim preselila u Dalas i bila deo svih njegovih mečeva iz prvog reda kraj terena.

A onda se, piše "Bild", desio preokret poslednje sezone. Navodno se pričalo da je Luka jedva razgovarao sa majkom, da su raskinuti svi ugovori koje je ona sklopila, a njihova poslednja zajednička fotografija je iz jula 2021. godine.

FOTO: Instagram

S druge strane, Saša Dončić je sve više i više ulazio u njegov život. Gledao je NBA mečeve u društvu holivudskih zvezda, išli su na odmort zajedno, gledali su i fudbalski meč između Slovenije i Srbije u Ligi nacija.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste: Šta se desilo? A "Bild" kao odgovor daje objašnjenje da se Dončić navodno posvađao s majkom zbog izbora njenog partnera - Borisa Požega, nekadašnjeg hokejaša! Tačnije, tvrde da je Luka ljut zbog te veze, odnosno da je nezadovoljan njenom odlukom.

Porodični problemi, ako ih je uopšte i bilo, nisu uticali na Lukine partije u NBA prošle sezone, a u Sloveniji očekuju da ih na Evrpskom prvenstvu vodi do medalje.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost