KOŠARKAŠI Srbije savladali su reprezentaciju Grčke pred krcatim tribinama Beogradske arene, ostali u igri za Svetsko prvenstvo, a koliko je bilo zanimljivo na parketu, bilo je i posle meča, kada je selektor "orlova" Svetislav Pešić izašao pred novinare.

Ma Ja sam

26.08.2022. 04:46

Tek ce da ti se smeju kad ostanes bez playmakera. Teodosic je ocito trebao da ostane u sastavu. Daleko smo mi jos od pravog kvaliteta . I ne zaboravimo, pobedili smo, i to na pruduzetke i u Beogradu.

Luka

26.08.2022. 05:44

Pešiću pogledaj snimak utakmice između Latvije i Turske i onda davaj ocijenu o najboljima u Evropi.Latvija je odigrsla 40 minuta u tempu retko viđenom u Evropi,a trojke su pogađali gotovo svi igrači Latvije iz svih mogući pozicija tako da ne čudi visoki poraz Turske

Ts

26.08.2022. 06:55

Gospodine Pešiću, radite svoj posao, ne obazirite se na izjave, a ako ste baš morali da odgovarate na ovaj način bolje da je to bilo barem nakon obezbeđene medalje ili Svetskog prvenstva. Sada će samo čekati prvu grešku da vam se ponovo 'smeju'.

Mr Radomir Scepanovic

26.08.2022. 08:16

Кари, Котеби може да се смеје? Ти, Обрадовић, Мута, Жеравица, Николић,.. Сте легенде тренерског посла!

Dejan

26.08.2022. 08:44

Koji crni Teodosić šta lupate!? Nije falio sekunde jedne, jer na svakoj poziciji imamo boljeg i brzeg od njega. Decko je spor i ne igra odbranu, tako da ne pricajte gluposti. Grcka jeste najjaca ekipa u Evropi trenutno i tu nema šta da se doda, ali je isto tako Pešić vrhunski trener koji zna da vodi ekipu na pravi nacin, što je dokazao sinoć. Produžetak je bio isključivo zahvaljujući nama, a ne grcima… Napred Srbija! Bravo Pešiću i momcima!

Lucky

26.08.2022. 10:28

Pesucu ,niko ti se ne smeje ! Mi smo tuzni i zabrinuti da ce i kosarka da nam propadne pored tebe!!!! Sa grcima (bez njihivog najboljeg sastava i kod nas pred punom salom) igrali ste produzetke. To ti je Pesicu pobeda na jedvite jade.