"BILA JE ČAST IGRATI PRED NAŠIM NARODOM!" Nikola Jokić se oduševio publikom, ali posebno jednim saigračem

Novosti online

25. 08. 2022. u 23:01

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije je, uz veliki peh - povredu evroligaškog MVP-a Vasilija Micića, napravila podvig: savladala je moćnu Grčku u beogradskoj Areni sa 100:94 posle produžetka i sačuvala nadu da će se plasirati na Svetsko prvenstvo. Da bi taj san nastavio da živi, potrebno je u nedelju pobediti Tursku, usred Turske.

БИЛА ЈЕ ЧАСТ ИГРАТИ ПРЕД НАШИМ НАРОДОМ! Никола Јокић се одушевио публиком, али посебно једним саиграчем

FOTO: FIBA.Basketball

Izveštaj sa utakmice možete pogledati ovde.


Nikola Jokić se posle utakmice zahvalio navijačima na sjajnoj podršci i istakao da Srbija za tri dana napada novu pobedu u Turskoj.

- Ekstremno teška utakmica za nas. Ujedno i veoma interesantna. Imali smo veliku podršku navijača, bili su naš šesti igrač. Bila je čast igrati pred svojim narodom, dali su nam ogromnu energiju. Bilo je i dosta velikih imena i ljudi iz sporta, tako da nam je bilo veoma važno da pobedimo. Idemo u Istanbul po još jednu pobedu - rekao je srpski centar posle velike pobede.

On je potom pohvalio i Ognjena Jarmaza koji je odlično odmenio povređenog Vasilija Micića (povredio se sredinom druge četvrtine i nije se vraćao).

- Bilo je interesantno. Cenim ljubav koju sam dobio sa tribina. Bio je veoma važno da dobijemo i uspeli smo. Vasa se povredio i to je bio veliki problem, ali Jaramaz je odigrao sjajno. Odlično je kontrolisao utakmicu, diktirao dobar ritam u napadu. Ako nastavi da igra ovako, nećemo imati problema - zaključio je Jokić.

Centar Denver Nagetsa je bio naš najolji igrač na meču, postigavši 29 poena uz 8 skokova i 6 asistencija.

BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića bodrio "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a