SKANDAL u Hrvatskoj, sukob u kome je vinovnik bio nekadašnji član Crvene zvezde i Partizana, dobio je kontekst međunacionalnog sukoba Srba i Hrvata.

Komentari (4)

Slobo Cetnik

09.08.2022. 21:36

Ne verujem ni rec sta su osteceni izjavili...mislim da treba cuti oba dve strane i osuditi ko je kriv po pravdi. Ovo samaranje i pljuvanje 13 godisnje devojčice....u to samo moze da poveruje budala....

Solo

09.08.2022. 22:12

Pa Srbi spremi te se da budete losi momci jer dosta je bilo izvinjavanja i okretanja glave kao sto je Vucic radio svih ovih godina prema Ustasama..Drty Dozen are ready for fight ...ovog puta smo spremni..Ovo sto ustase rade svim nasim gradjanima ih optuzuju izmisljenim procesima,osudjuju,kaznjavaju da je to preslo sve granice a niko nemoze da ih zastiti jer ustase se smatraju iznad evropskog zakona gde sve sto je Srpsko treba da bude kaznjeno ili osudjeno..Srbija treba svakog svog gradjanina da osigura kad putuje po drugim novokomponovanim zemljama i da ih tera sudski ako ugrozavaju zivote nasih gradjana..Takodje treba uvesti vize svima ukljucujuci crnogorce,izetbegovice, i ustasama ..

Ivan Zgrozeni

09.08.2022. 23:39

Pokazao tri prsta? Zasto bi to uradio? Obzirom da je pokusao da pretekne automobil devojaka a one pokusale da ga u tome sprece krivudajuci verujem da je jedna od njih pokazala tri prsta s tim sto je srednji bio ispruzen. Onda su ocu ispricale ulepsanu verziju dogadjaja a on poceo da pravi gluposti nedostojne profesionalnog policajca.