Minulih dana bilo je mnogo razloga za radost, kada se o srpskoj košarci radi, ali... Na videlo su isplivali i neki tužni detalji.

Komentari (7)

medix

09.08.2022. 16:59

U20 reprezentacija je 2019 ispala z b diviziju.Na srecu svih nas,ove godine su se momci vratili u A diviziju gde nam je i mesto.Inače ti momci su prosle godine na U 19 svet.prvenstvu bili 4,medalha im je umakla za dlaku.Bravo jos jedno za srpsku kosarku

Jovan

09.08.2022. 19:25

Te nazovi roditelje treba izopštiti iz sporta. Sa decom razgovarati i objasniti im kult reprezentacije. Ako i oni to ne prihvate sklanjati ih polako iz klubova i ne dozvoliti da se igraju sa reprezentacijom. A te koji kroz decu vide samo pare, nek ih sami finansiraju.

Zoran

09.08.2022. 20:32

A onima koji su deci branili da igraju za Srbiju? Pa procitali su kako je jedan od nasih najboljih igraca prosao hirom selektora, pa sto da izlazu decu stresu.

Miki

10.08.2022. 11:14

Zašto se čuditi takvim stvarima. I taj Danilović dosta dobro zna kako to funkcioniše... ne samo u košarci. Roditelji sklanjaju decu jer za reprezentaciju uvek su igrali "mamina i tatina deca", menadžerska deca, novinarska deca a sve zajedno ih zovemo "IGRAČI IZ MORANJA". I juniorska selekcija rukometaša je osvojila 3 mesto na evropskom prvenstvu, dva igrača moraju da budu najbolji igrači ili ti MVP i kad neigiraju utakmicu..... STRAŠNO. Ostali koji su "poginuli" na terenu nisu bitni. Savez rukometni ih dočekao sa Bravo.... nemamo para da vam damo....priča se samo o ta dva igrača. Pa zašto bih pustio sina da ponovo igra za reprezentaciju sledeće godine na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Neka igraju ova dva igrača sama..... mogu oni to