KAPITEN to nije zaslužio, a i ne izbacuje se tako kapiten, pa ako je reč i o Svetislavu Pešiću. Jedna legenda je posramila drugu, ali i zadala novi udarac srpskoj košarci, koja se još crveni posle neodlaska na Olimpijske igre u Tokijo, ali i poslednje blamaže u Nišu od Belgije.

Miki

09.08.2022. 08:49

Свака част за Пешића нема шта, прави одличну атмосферу међу репрезентивцима на припрема,после овога сигурно ће бити мотивисани за игру!

Nevski Aleksandr

09.08.2022. 08:53

Mnogima nije jasan potez Pešića ni meni, ali kao što kaže Boža Maljković, da nam je jasan on ne bi bio veliki trener, jer bi sve njegove poteze i odluke svi razumeli. Pozdrav.

Jovan

09.08.2022. 12:05

Koji smo mi idoti, sva sreća pa ih ima malo. Pa valjda selektor ima pravo da sastavlja tim. A ovi što lupaju gluposti(Kalinić, Nedović), ako vam se ne sviđa put pod noge. I ne pravite više razdor u ekipi. Po svemu sudeći neko moje mišljenje, da je ovde prste umešao zvezdin gazda. Ako ispliva da je to tačno, dugogodišnja robija.

pera

09.08.2022. 13:03

A sta bi bilo da Teo ode i da zbog godina, nedostatka brzine, diskutabilne forme ne uspe da odgovori zahtevima.. Mediji i navijaci bi osuli drvlje i kamenje po njemu. Pa je l' nije tako? Zato budite realni.

Juznapruga

12.08.2022. 01:21

Da  je TEO igrao na poslednjem evropskom i svetskom prvenstvu mi bi bili prvaci evrope i sveta,a ne Slovenci i Spanci. Na prethodnom svetskom prvenstvu bio je clan idealne petorke pored Kevina Duranta i drugih NBA zvezda iz tima USA. Ne mogu da se nacudim kako ljudi imaju selektivno pamcenje. Pesicu odrekni se plate jer je porazima protiv Letonije i Belgije nisi zasluzio.