RADONJIĆ O OSTANKU U ZVEZDI: Želja nije sporna, mislim da je sad najbitnije da slavimo

Novosti online

19. 06. 2022. u 23:02

CRVENA zvezda sjajno je okončala još jednu sezonu. Crveno-beli su osvojili trpl-krunu, a utiske izneo trener šampiona Srbije Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ О ОСТАНКУ У ЗВЕЗДИ: Жеља није спорна, мислим да је сад најбитније да славимо

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Zvezda je i u drugoj utakmici pobedila FMP sa 71:59 i na taj način došla do 22. titule prvaka države.

- Uspeli smo izuzetno tešku i napornu sezonu da okončano sa trećim peharom. Sezona koja je od prvog dana bila praćena ozbiljnim problemima koje smo imali, ušli smo sa povredama, a ni večeras nismo bili kompletni – počeo je Radonjić, pa dodao:

– Tokom čitave sezone smo pokušavali da nađemo način da budemo dobri i bez obzira na sve poteškoće, Evroliga kroz koju smo prošli bez igrača. Sezona kroz koju smo išli i gradili i pokušavali da napravimo ambijent, da nam omogući da budemo konkurentni, kada smo bili svesni naših problema i izazova koji je bio u ovoj sezoni za sve nas u Crvenoj zvezdi.

Iskorstio je priliku da svima čestita na još jednoj trofejnoj sezoni.

- Na kraju smo došli završetka sa trofejem i čestitao bih svima na ogromnim naporima čitave sezone, predsedniku kluba Nebojši Čoviću i celom stručnom štabu, ali naravno najvažnijim protagonistima igračima. Čestitke navijačima koji su nas pratili od prvog dana i napravili fenomenalan ambijent i njima ide i zahvalnost. Bilo je izuzetno teško što se vidi po meni, ali takva je utakmica bila za nas. Iscrpljujuća uz sve napore. Ono što bi još moglo da se kaže, samo mi znamo koliko je bilo naporno i samo mi znamo kroz šta smo prošli.

Za kraj je otkrio da li će nastaviti rad u klubu sa Malog Kalemegdana.

- Želja nije sporna, mislim da je najbitnije da idemo da slavimo i to smo zaslužili – zaključio je Radonjić, pa kratko dodao:

– Očekuje nas teška sledeća sezona, nije lako ponoviti ovo.

BONUS VIDEO: U NBA STILU: Majstorija Nikole Kalinića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!