"POSLE SVEGA ŠTO SMO PROŠLI, NEĆE BITI LAKO": Dejan Radonjić još uvek pod utiscima finalne serije na Jadranu, Zvezdu čekaju domaće obaveze

Novosti online

09. 06. 2022. u 14:01

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je važnost odbrane trona u AdmiralBet ABA ligi enormna, a da će klub po završetku sezone uraditi detaljnu analizu kako bi napravio plan za naredni period.

ПОСЛЕ СВЕГА ШТО СМО ПРОШЛИ, НЕЋЕ БИТИ ЛАКО: Дејан Радоњић још увек под утисцима финалне серије на Јадрану, Звезду чекају домаће обавезе

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Nedavno je završena finalna serija na Jadranu i trofej je posle superuzbudljive majstorice završio u vitrinama kluba sa Malog Kalemegdana. Crveno-bele sada čekaju domaće obaveze, a trener Zvezde o budućim poduhvatima govorio je sa osvrtom na mečeve sa najljućim rivalom, beogradskim Partizanom. 

- Još smo pod utiscima vrlo teškog plej-ofa, a posebno finalne serije, tako da je teško sada uraditi detaljnu analizu. Važno je da smo uspeli i došli do odbrane titule - rekao je Radonjić za RTS.

On je istakao da su sve utakmice finalne serije bile odličnog kvaliteta, jer su se odvijale u vrlo specifičnim uslovima.

Trener Crvene zvezde je rekao da su njegovi košarkaši bili vrlo opterećeni ali je tim ipak uspeo da trijumfuje u finalu, uprkos brojnim problemima sa povredama.

- Uradićemo detaljnu analizu cele sezone iz čega će proisteći i plan za narednu sezonu. Već sutra tim očekuje završnica Košarkaške lige Srbije i polufinalni meč sa Megom. Sve je to jako brzo za tim i nadam se da ćemo uspeti da se adaptiramo i budemo dovoljno dobri da i ovu seriju krenemo sa pobedom. Nadam se da ćemo i u svim budućim mečevima biti dobrog kvaliteta, što neće biti nimalo lako posle svega što smo prošli - zaključio je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde sutra igraju prvi meč polufinala KLS protiv ekipe Mege.

Utakmica će uz besplatan ulaz biti odigrana od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Blokada ili silazna putanja Lesora?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)