"ZNAMO KOLIKO JE OVO RIVALSTVO VELIKO!" Ledej: Mi smo tim koji nikada ne odustaje, imamo ogromne ambicije

Novosti online

04. 06. 2022. u 08:16

PETA utakmica odlučiće o šampionu AdmiralBet ABA lige. Oduševljenje posle neverovatne partije protiv večitog rivala nije mogao da sakrije košarkaš crno-belih Zek Ledej.

ЗНАМО КОЛИКО ЈЕ ОВО РИВАЛСТВО ВЕЛИКО! Ледеј: Ми смо тим који никада не одустаје, имамо огромне амбиције

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od najboljih igrača u timu Željka Obradovića istakao je da je ekipa pratila plan igre i da se sada svi okreću pripremi narednog duela.

- Pratili smo plan igre. Sada moramo da nastavimo dalje i da razmišljamo o petoj utakmici. Uživali smo u pobedi, sada sledi priprema za naredni duel - rekao je Ledej.

Zvezde je bolje otvorila meč, povela ja sa 14:22, ali Partizan je nestvarnom serijom 35:7 odgvorio i već tada rešio pitanje pobednika.

- Znali smo da moramo da pratimo dogovor i plan igre. Oni su u tim trenucima pogodili neke šuteve. Međutim, mi smo tim koji nikada ne odustaje. Borili smo se, pobedili. Idemo dalje.

Motiva za njega i drugove nije izostajalo, uprkos tome što su tribine u velikoj meri bile prazne zbog kazne koju su istakli čelnici regionalnog takmičenja.

- Dovoljna motivacija je to što se igra derbi i što nam je protivnik Zvezda. Znamo svi koliko je to rivalstvo veliko. Imamo velike ambicije, moramo da ostanemo fokusirani.

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je odigrao maestralnu utakmicu, posebno u napadu - postigao je čak 112 poena.

- Napadački smo bili sjajni, ali i u odbrani i to je bio ključ. Treba tako da nastavimo, može to mnogo da nam pomogne u narednom meču.

Došlo se do kraja, ostala da se odigra još majstorica, a ulog je jasan - pehar šampiona AdrmiralBet ABA lige.

- Ne smemo da razmišljamo na taj način. Fokus mora da bude samo na pobedi. Dobili smo dve, moramo i sledeću. Ne možemo o tome da mislimo.

Za obe ekipe slede dva dana pauze, pa u ponedeljak od 20 sati utakmica.

- Svaka utakmica je drugačija. Razgovaraćemo posebno o tome. Tokom vikenda ćemo se malo odmoriti i spremaćemo se za peti meč. Atmosfera će biti velika, doći će oni sa puno energije.

Novinare je za kraj zanimalo da prokomentariše rivalstvo večitih, kao i da li je to očekivao kada se zadužio crno-belu opremu.

- Nisam imao neka posebna očekivanja, uživamo i moja porodica i ja da igramo u ovakvom ambijentu. Na kraju dana mi smo tu da pobeđujemo i to je ono što moramo da radimo da bismo ostvarili ciljeve - zaključio je Ledej.

Podsetimo, Partizan je u četvoj utakmici slavio ubedljivo sa 112:84.

BONUS VIDEO: Čarke u Pioniru, Trifunović isključen

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju