CEO SVET SE SMEJE AMERIČKOM NOVINARU: Stigao mu je odgovor iz Evrope kome se nije nadao

Novosti online

18. 05. 2022. u 08:27

JEDAN od najpoznatijih američkih novinara Stiven Ej Smit osvrnuo se na poraz Finiks sansa od Dalas maveriksa u polufinalu Istočne konferencije NBA lige. Nakon toga je dobio odgovor od Devina Bukera, košarkaša turskog Fenerbahčea.

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ АМЕРИЧКОМ НОВИНАРУ: Стигао му је одговор из Европе коме се није надао

Foto: Printskrin Youtube

ESPN-ov komentator nikad se ne libi da da svoje mišljenje. Smit je nakon odlučujuće utakmice Finiksa i Dalasa na svom Tviter nalogu iskritikovao tandem Sansa Krisa Pola i Devina Bukera.


- Nikad nisam više pogrešio. Ne mogu da verujem koliko su Maveriksi dobro izgledali, a koliko patetično užasno su izgledali Sansi. Kris Pol i Devin Buker se nisu pojavili na utakmici. Ne mogu da verujem - napisao je poznati novinar.


Problem je u tome što Smit u svom tvitu nije označio zvezdu Finiksa Devina Bukera, već košarkaša Fenerbahčea koji se isto zove i preziva.

Nije se dugo čekao odgovor iz Evrope. Buker je na šaljiv način odgovorio komentatoru i rekao da će sledeći put biti spreman.

- Nisam znao da je trebalo da se pojavim. Imao sam utakmicu u Istanbulu isti dan. Sledeći put ću biti spreman - glasio je odgovor košarkaša Fenera.


Pomenuti Buker igra na prostoru Starog kontinenta još od 2013. godine. Branio je boje francuskog Nansija, Burga, Šalona, Bajern Minhena, Himkija i Fenerbahčea.

U evropskoj košarci osvojio je brojna priznanja. Bio je "ol-star" Nemačke (2018), MVP Francuske (2016), a našao je se i u idealnoj petorci Evrokupa (2018).

Bonus video: Plate NBA košarkaša - da li je Jokić stvarno MVP?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a