PARTIZAN SILAN PROTIV IGOKEE: Gosti bez rešenja za odličnog Pantera

A. Ilić

19. 03. 2022. u 20:39 >> 20:43

PARTIZAN ne za poraz na domaćem terenu još od januara kada ih je savladala Mega, a taj niz nije uspela da prekine ni ekipa Igokee (83:70).

ПАРТИЗАН СИЛАН ПРОТИВ ИГОКЕЕ: Гости без решења за одличног Пантера

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Osokoljeni pobedom nad ekipom Budućnosti u Podgorici i to nakon osam godina, a potom i Metropolitana, nastavili su niz i protiv ekipe iz Laktaša.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Laktašima došli do važnog trijumfa nakon velikog preokreta 68:70. Dok je u Beogradu stvar išla znatno lakše.

Nakon neizvesne prve četvrtine ekipa Željka Obradovića uhvatila je zalet, te rivalu dozvolila samo osam poena u drugoj četvrtini, što im je donelo preokret.

Tim iz Humske je svoju prednost rutinski održavao u nastavku, da bi se Igokea vratila na jednocifreni zaostatak, ali za više od toga nije bilo snage.

Najefikasniji kod pobednika bio je Panter sa 20, a pratio ga je Ledej sa 15, dok su kod gostiju zapažene role imali Voler sa 19, odnosno Tanasković sa 16 poena.

Partizan u sledećem kolu gostuje Cedevita Olimpiji, a pe toga u 16. rundi Evrokupa u Poljskoj igra sa Slaskom. Igokea narednog vikenda dočekuje Derbi Studentski Centar.

USKORO OPŠIRNIJE...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja