GRUZIJSKI MEDIJI IZMISLILI IZJAVU! Šengelija ostaje član CSKA

Novosti online

26. 02. 2022. u 15:15

IAKO su gruzijski mediji preneli navodnu izjavu Tora Šengelije u kojoj gruzijski košarkaš potvrđuje da zbog situacije između Rusije i Ukrajine napušta CSKA, stiže totalni preokret.

ГРУЗИЈСКИ МЕДИЈИ ИЗМИСЛИЛИ ИЗЈАВУ! Шенгелија остаје члан ЦСКА

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Naime, gruzisjki list „Komersant“ objavio je ovu informaciju, uz izjavu Šengelije da „više ne može da igra za klub, koji je u vlasništvu ruske vojske“, ali je ubrzo stigao i demanti.

Da zaista nešto nije kako treba videlo se po objavi Vila Klajburna, Šengelijinog saigrača iz CSKA, koji je prokomentarisao jednu od objava specijalizovanih košarkaških portala samo sa “laž“.

Ubrzo je stigao još jedan demanti, od Šengelijinog agenta, Nikosa Varlasa.

– Toko Šengelija nije dao nikakvu izjavu, ni za jednu novinu. Trenutno je fokusiran na dobrobit svoje porodice, a odluku o svojim daljim koracima izneće prvo klubu, sa kojim će da razgovara – napisao je Varlas.

Eurohoops tvrdi da Šengelija zaista jeste napustio Moskvu zajedno sa porodicom, ali da nije raskinuo ugovor sa CSKA.

Šengelija jeste na društvenim mrežama postavio fotografiju zastave Ukrajine i javno se stavio na stranu te države u ovom ratnom konfliktu.

Podsetimo, ruskim klubovima Evroliga je oduzela mogućnost da igraju na svom terenu utakmice u kojima su po programu domaćini, zbog čega se pominje mogućnost selidbe CSKA, Uniksa i Zenita u Beograd. Glavni grad Srbije takođe želi organizaciju Fajnal fora Evrolige...

BONUS VIDEO - Zvezda podigla pehar Kupa Radivoja Koraća

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a