GEST NAVIJAČA DENVERA ODUŠEVIO JOKIĆA: Potez pristalica Nagetsa dirnuo Srbina (VIDEO)

Novosti online

10. 02. 2022. u 08:41

POZNATO je koliko Nikola Jokić voli konje. To znaju i navijači Denvera koji su nedavno kupili konja kome su dali ime Buba.

ГЕСТ НАВИЈАЧА ДЕНВЕРА ОДУШЕВИО ЈОКИЋА: Потез присталица Нагетса дирнуо Србина (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Ovu vest objavila je američka novinarka Kati Ving, a ona ističe da su pristalice Nagetsa poklonile konja "Koloradu terapeutsko-jahačkom centru".

Sve ovo ima samo jedan cilj, da konj prođe specijalnu obuku i da na taj način može da pomaže deci i odraslim koji imaju mentalne probleme.

Novinarka je posetila centar, snimila je Bubinu obuku. Ona nije krila zadovoljstvo što su navijači tima iz Kolorada i Jokić pokazali humanu crtu.

Priča je ubrzo došla do srpskog košarkaša koji je bio oduševljen.

- Poznato je koliko ja volim konje i uživam u svemu što je vezano za njih. Ja svoje konje smatram kao deo porodice i dajem im najbolji tretman. Možda će i ovaj koji su navijači Denvera kupili pomoći nekome, a ako mi vreme bude dozvolilo, otići ću da posetim taj centar - rekao je Jokić putem video-poruke.

Nikola Jokić - NBA statistika

Nikola Jokić i ove sezone ima fantastičnu statistiku u NBA ligi: prosečno postiže 25,8 poena po meču, ima čak 13,6 skokokova po utakmici, uz 7,9 asistencija po takmičarskom nastupu.

Minule noći je ubacio 21 poen, uz 11 skokova i sedam asistencija, šutirajući iz igre sa 57% uspešnosti. Kako je to istakao Miroslav Ćuk, jedan od najvećih ovdašnjih poznavalaca Denver nagetsa, "Jokić je te brojke dostigao 14. put ove sezone, a svi drugi NBA igrači, zajedno, učinili su to 24 puta".

BONUS VIDEO: DOMINACIJA: Prvih sedmorica skakača u NBA ligi u ovom trenutku su Evropljani!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori