"NE PRESKAČITE OGRADU": Jokić i Denver nisu mogli da skupe osmoricu, Amerikanac pobesneo

Novosti online

31. 12. 2021. u 09:18

NBA utakmica između košarkaša Denvera i Golden stejta, koja je trebalo da se igra prošle noći, odložena je pošto Nagetsi nisu imali minimalan broj zdravih igrača.

НЕ ПРЕСКАЧИТЕ ОГРАДУ: Јокић и Денвер нису могли да скупе осморицу, Американац побеснео

FOTO: Tanjug

Trojica saigrača Nikole Jokića ušla su u kovid protokol - Džef Grin, Zik Nađi i Bouns Hajlend, kao i trener Nagetsa Majkl Meloun.

Ovi igrači pridružili su se petorici koji van tima zbog povreda, tako da Denver nije imao na raspolaganju najmanje osmoricu igrača kako bi meč protiv Golden stejta bio odigran.

Ovo je 11. utakmica koju je NBA liga odložila ove sezone zbog korona virusa.

Takva odluka posebno se nije dopala Drejmondu Grinu koji je putem društvenih mreža osuo „rafalnu paljbu“ po NBA organizaciji.

- Dakle, ako je utakmica pomerena za drugi datum (što će nam verovatno oduzeti dan odmora), igraćemo protiv njih koji će biti u punom sastavu. Ali oni su mogli da se prošunjaju do pobede kada mi nismo bili u punom sastavu, samo dva dana ranije? Hajde da ovde nađemo neki smisao. Kako nastavljate da otkazujete utakmice, ako donosite pravila da biste sprečili da se ovo događa? Zar to ne daje takmičarsku prednost drugim timovima? Momci koje mi nismo imali u meču protiv Denvera zbog kovid-protokola nisu imali uticaj na naš poraz? Izaberite stranu, samo nemojte da preskačete ogradu - tvitovao je Grin.

Drejmond je imao razloga za nezadovoljstvo, s obzirom na to da je Golden Stejt u prethodnom meču protiv Denvera odigranom 29. decembra bio bez Džordana Pula, Demijana Lila, Mozesa Mudija, a ni Grin nije mogao da igra zbog kovid protokola.

Podsetimo, Nikola Jokić je blistao u prethodnom dvoboju i pružio je MVP izdanje protiv Golden Stejta. Somborac je zabeležio dabl-dabl učinak, ubacio je 22 poena, imao je 18 skokova i pet asistencija, a utakmicu je završio tako što je „spustio rampu“ Džonatanu Kamingu i Denver je na kraju slavio u meču sa malim brojem postignutih poena 89:86.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!