RADONJIĆ PRED BORAC: Moramo da budemo na visokom nivou, Čačani će tražiti šansu

Novosti online

18. 12. 2021. u 21:20

CRVENA zvezda utakmicom protiv Borca u 12. kolu nastavnja takmičenje u ABA ligi, a trener crveno-belih Dejan Radonjić izneo je očekivanja pred ovaj duel.

РАДОЊИЋ ПРЕД БОРАЦ: Морамо да будемо на високом нивоу, Чачани ће тражити шансу

Foto: ABA liga

Šampion regionlanog takmičenja je u petak savladao Bajern u Evroligi (81:78). Vremena za odmor nema, pošto već u nedelju (18.45) sledi duel sa Čačanima.

Crnogorski stručnjak je zbog velike potrošnje ekipe oprezan pred susret sa timom Marka Marinovića.

- Utakmica protiv Borca nam dolazi samo četrdesetak sati nakon velike potrošnje i napora u duelu sa Bajernom. Moraćemo na prvom mestu energetski da odgovorimo na ovom meču protiv ekipe koja je mlada, ali sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i koja će tražiti svoju šansu, posebno ako ne budemo bili na nivou koji zahteva jedan ovakav meč - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić i Dejan Radonjić/AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Nova dva problema pojavila su se za Zvezdu na utakmici protiv Bajerna. Ognjen Kuzmić povredio je prst na šuterskoj ruci u ranoj fazi meča, da bi potom Dejan Davidovac nehotice stao na njegovu nogu i povredio zglob. Da li će moći da pomogne saigračima, znaće se sutra pre početka meča.

Ognjen Dobrić je jedan od igrača koji je propustio duele u Novom Mestu i meč sa Barselonom, ali protiv Bajerna je pogodio tri trojke i čini se da polako hvata šutersku formu.

- Nemamo previše vremena za pripremu ovog meča nakon Bajerna, ali ćemo se potruditi da spremni dočekamo Borac. Igraćemo protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, tim koji je spoj iskusnih i vrlo talentovaih igrača i moraćemo da odigramo dobar meč kako bi došli do bodova - poručio je Dobrić.

Podsetimo, Crvena zvezda trenutno ima učinak 10-1, a Borac 4-7.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)